Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Nagymamám zserbója LowCarb köntösben

Nagymamám több éves bevált zserbó receptjét szeretném ezúttal megosztani veletek, amit 2-3 éve már Update1 termékekből készítünk el. Bátran merem nektek ajánlani! Ez bomba biztos recept! 🙂 Ahogy telnek az évek, nagymamám is veszít a szupererejéből és én próbálok a keze alá dolgozni, segíteni neki a karácsonyi favorit süti elkészítésében, így már lassan kívülről ismerem én is a receptet, amiből 3-4 tepsivel is szoktunk sütni a barátaink kérésére.  🙂

Hozzávalók:

  • 52dkg Norbi liszt
  • 2db tojás
  • 8dkg eritrit vagy 2dkg update zero cukor
  • 1,5dl tej
  • 1,5dkg élesztő
  • Csipetnyi sütőpor
  • cukormentes baracklekvár,darált dió

Elkészítés:

Az élesztőt langyos tejben felfuttatjuk,majd mindent hozzáadunk a liszthez és jól összegyúrjuk(ha túl kemény tejfölt keverhetünk hozzá).

Három egyenlő részre osztjuk a tésztát és a tepsi méretére nyújtjuk. Rétegezve a kivajazott tepsibe tesszük(tészta,lekvár,dió ). Mi sok töltelékkel szeretjük,simán belemegy 2 nagy üveg baracklekvár😄 Előmelegített sütőben 180 fokon aranybarnára sütjük.

 

RUBINT RELLA
megosztom