Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Pizzáscsiga

Én egy két lábon járó snackimádó vagyok! 😀 Haha.. Ha valamin ügyködök, pl: házit vagy a blogomat írom, esetleg suliban ülök valami kell ami feltölt. Nyilván nem a legjobb ha ülő munkát végzünk és végig esszük a napot.Éppen ezért érdemes mértékkel enni , na meg figyelni a bevitt szénhidrátokra! Ez a pizzagolyó viszont rostban és fehérjében gazdag, 100 grammban mindössze 22 gramm szénhidrát van.

Hozzávalók:

-1db update1 pizzagolyó

-1/2 csomag u1 paradicsomos alappor

-víz

-Norbi liszt

-sajt

Elkészítés:

A pizzagolyót hagyjuk kiolvadni kb. 2-3 órán át. Használhatunk 1 vagy 2 db golyót is,én simán megeszek egyedül egyet. 😀

Lisztezett deszkán kinyújtjuk.

Update1 Pizza alappor: Keverd ki a tasak tartalmát 120 ml szobahőmérsékletű vízzel és hagyd állni 3-5 percig.

Ezután megkenjünk a tésztát a paradicsomos szósszal és megszórjuk sajttal. Egy ilyen csomag paradicsomos por 2 db golyóra elegendő.

Felcsavarjuk és pár cm-re egymástól levágjuk a csigákat.

Előmelegített sütőben 180 fokon kb 15-20 percig sütjük.

RUBINT RELLA
megosztom