
A zabkása minden sportoló és egészségesebb életmódot folytató ember konyhájának jellegzetes alapanyaga. Most az egyik kedvenc verziómat, a csoki és ribizli kombóját mutatom meg nektek.
Hozzávalók:
-3-4 ek. zab(cukrozatlan)
-1-2 dl mandulatej
-cukormentes csoki(én update1 terméket használtam)
-1kk. cukrozatlan (Holland) kakaópor
-1/4 kk. fahéj
-Update1 folyékony édesítőszer(stevia)
-ribizli
Elkészítés:
A zabot pár percig főzzük a mandulatejben,de ha siettek 1-2 percre a mikróba is betehetitek. Amikor jól megszívta magát a zab még meleg állapotában ízesítjük. Belekevertem a kakaóport, a fahéjat és a stevia-t,majd a csokidarabokat és ribizlivel díszítettem.
Egyszerű,egészséges és kellő energiát ad a reggeli edzések előtt.
Puszii, Rella ♥