Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Csokis-Ribizlis zabkása

A zabkása minden sportoló és egészségesebb életmódot folytató ember konyhájának jellegzetes alapanyaga. Most az egyik kedvenc verziómat, a csoki és ribizli kombóját mutatom meg nektek.

Hozzávalók:

-3-4 ek. zab(cukrozatlan)

-1-2 dl mandulatej

-cukormentes csoki(én update1 terméket használtam)

-1kk. cukrozatlan (Holland) kakaópor

-1/4 kk. fahéj

-Update1 folyékony édesítőszer(stevia)

-ribizli

Elkészítés:

A zabot pár percig főzzük a mandulatejben,de ha siettek 1-2 percre a mikróba is betehetitek. Amikor jól megszívta magát a zab még meleg állapotában ízesítjük. Belekevertem a kakaóport, a fahéjat és a stevia-t,majd a csokidarabokat és ribizlivel díszítettem.

Egyszerű,egészséges és kellő energiát ad a reggeli edzések előtt.

Puszii, Rella ♥

RUBINT RELLA
megosztom