Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Camembert pizzába csomagolva!

Ha tehetném sajtot sajttal ennék...na meg a  sajtban tocsogó pizzáról ne is beszéljünk! Mi lenne ha a kettőt párosítanánk és bűntetlenül ehetnénk?! :)

A válasz igen ! Erre is van megoldás.

Amióta az Update1 boltokban pizzagolyót lehet kapni én folyamatosan azon agyalok mit tudok még belőle kihozni, ami nem pizza.

Ezúttal camembert sajtot csomagoltam bele, amit fokhagymás tejföllel kentem át. A látszat magáért beszél! Isteni lett!

Hozzávalók:

-1 db Update1 pizzagolyó (fagyasztva az update1 üzletekben megtaláljáok)

-1 kis doboz tejföl

-1 gerezd fokhagyma

-1 nagy db camembert sajt( én 250 g használtam )

Elkészítés:

Először kivesszük,majd hagyjuk kiolvadni a pizzagolyót(kb1-1,5óra).Ezután kinyújtjuk a tésztát és a kör szélétől kb. 5cm-t le lehet faragni, azért,hogy ne csupa tésztából álljon az egész,hiszen alapból fedik egymást a tészta darabok,de ha nagyobb a sajt bővel elbírja.Majd megkenjük azzal a krémmel,amit mindjárt összekeverünk.
Ez pedig tejföl,bazsalikom és fokhagyma keveréke(persze ha van kedvenc,akkor azzal).Középre helyezzük a sajtot és cikkeket vágunk befelé,amiket ráhajtunk a sajtra ezzel beburkolva az egészet.
Tojássárgájával kenjétek meg a tésztát, esetleg szórjatok rá sajtot, majd mehet az előmelegített sütőbe, 200 fokra, kb 10-15 percre ,amíg szép aranybarnára sül.

Szeletekre vágjuk és lehet tejfölbe mártogatni ! 🙂

Puszii, Rella♥

 

 

RUBINT RELLA
megosztom